Hammarby-Aranäs 20221008

Klicka på bilden för matchbilder

Matchen startar lugnt, det tar ett par minuter innan första målet, hela första halvlek är måltunt. Lagen går till vila med ställningen 11-13. Bajen kommer tillbaka efter paus med siktet inställt på att ta hem 2 poäng till söder. Det är jämnt men Bajen lyckas leda stundtals med så mycket som tre bollar. Dock så går Aranäs i kapp och inför sista spelminuten lyckas de gå göra mål och leder med en boll. Bajen tar time out och har chans att komma i likaläge med tid för att få chans att göra ytterligare ett mål. Dessvärre gick inte det hem och Aranäs får chansen, de börjar med time out när det är trettioen sekunder kvar av matchen. Bajen kör 1 mot 1 och lyckas sno bollen och med 2 sekunder kvar gör Alexander Morsten 25-25. En poäng är bättre än ingen. Matchens lirare blir Linus Bergh, som gör flera fina räddningar i andra halvlek.