Hammarby-Redbergslid, 20221116

Klicka på bilden för fler matchbilder

Hammarby startade matchen bra och ledde snabbt med tre mål. Redbergslid kom sen in i matchen genom en missad straff och en misslyckad kontring av Bajen. RIK reducerade till 6-5. Då gjorde Bajen ett nytt ryck och ledde snart med fem bollar.

20 minuter in i matchen klev Viktor Ahlstrand in på plan för första gången sedan sin skada. Han lyckades utöka ledningen till 18-10 precis innan halvtidsvilan.

Andra halvlek fortsatte till Bajens favör och Klacken hejade på sitt lag högljutt. I slutet av matchen fick de yngsta spelarna en hel del speltid och precis innan slutsignal fixar Jakob Magnusson en straff som Simon Lindberg sätter i mål. Hammarby vinner med 10 bollar och slutresultatet blev 34-24. Bajen klättrade i tabellen och ligger nu som nummer sex.