Kvartsfinal 3, Hammarby-Alingsås, 20230410

Klicka på bilden för fler bilder

Med 2-0 i matcher till Bajens fördel i slutspelet kom Alingsås för tredje kvartsfinalen till Södermalm. Vinst denna påskdag innebar att Bajen var klara för semifinal. Denna match har vi en gästfotograf i Celine Grahn på plats i Jerka, då Stephan var bortrest.
Hammarby fick jobba hårt i tredje kvartsfinalen mot Alingsås. Innan ens fem minuter spelats hade Alingsås inlett med tre skott från nio meter som avlöstes med tre kvitteringar från Bajen. Gästerna tog därefter taktpinnen och på bara ett fåtal minuter bjöd man på fem mål och Hammarbys endast ett, ställning 4-8 tio minuter in i matchen. Med femton minuter kvar av matchen ledde Alingsås med fyra bollar – men med stöd av en magisk hemmapublik gav Bajen allt och säkrade semifinalplatsen.