Hammarby-Hallby, 20231111

Klicka på bilden för fler matchbilder

Hallby gick ut hårt och tog ledningen direkt och med flera räddningar från Hallbys målvakt hamnade Bajen i underläge från start. Bajen lyckades inte få ordning på sitt anfallsspel och vid ställningen 7-10 tog Fahlgren timeout. En timeout som resulterade i dubbla räddningar av Linus. När det var tre minuter kvar av halvleken hade Hallby utökat sin ledning till fyra mål, men innan halvtidsvila fick Hallby en utvisning och Hammarby fick ett överläge som de förvaltade väl så när det blåstes av för halvtidsvila hade Hammarby reducerat till 13-14. 

Hammarby tog tag i spelet direkt i andra och Henrik gjorde två snabba mål och Hammarby var ikapp och förbi. Henrik, Viktor och Dolken såg till att Hammarby behöll ledningen i hela andra halvlek. Viktor satte tre raka mål i slutminuterna och fastställde slutresultatet 34-28.

Vi säger grattis till Hammarby fotbollsdamer och SM-guldet!