Hammarby-Skövde, 20240208

Klicka på bilden för fler bilder

Efter matchen i Skövde i höstas var det nu dags för returmöte och det fanns en stämning i hallen som visade att fansen inte var allt för glada för mottagandet i Skövde vid senaste mötet.
Skövde satte första målet men sen tog Bajen över och gick upp i ledning, 4-2. Men Skövde kom i kapp och gick om, Bajen hade måltorka och Skövde tog över ledningen, 6-9. Hammarby jobbade sig i kapp och första halvlek blev en jämn match. Resultat 15-15 i halvtid.

Hammarby hade dock bestämt sig för att behålla tvåan i Stockholm, så trots att Skövde tog ledningen direkt i första var det Bajen som sedan satte tre raka och hade ledningen. Sen släppte inte de grön-vita in Skövde i matchen igen. Slutresultatet skrevs till 34-27 och publiken sjöng.

Hammarby tog därmed över andraplatsen från Skövde i tabellen.